Frågor och svar om kärleksrelationer

18 Apr 2013, 10:59 116
Tjej, 13 år
Question


hej, jag gillar en kille som jag har träffat han på ett dåm och han bor inte i samma stad som jag och jag får aldrig träffa han så hur kan jag berätta mina känlslor för han det är jätte svårt att berätta han känner inte mig och jag känner inte han jag vill bara inte gilla honom men det går inte att sluta gilla han jag gillar han skit mycket så snälla hjälp mig.. :(

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Jag ber om ursäkt för att du får svar så sent, har haft problem att hitta svarsfunktionen på nya ungdomar.se. 

Vad bra av dig att skriva in till oss med dina funderingar. 

Jag tycker det är svårt att svara på vad du ska göra i din situationen men jag ska komma med lite funderingar kring det hela. 

Om jag har förstått frågan rätt så är har du träffat en kille som inte bor i samma stad på ett dåm, men att du aldrig kommer få träffa honom och berätta att du är kär i honom?

Min första funderingar är om du har någon möjlighet att kontakta honom, kanske via facebook/mail/telefon/annan chatt?

Om du har det skulle jag försöka prata med honom om hur du känner och se om han känner likadant.

Om du inte har någon möjlighet att kontakta honom så blir det knepigare, då vet jag faktiskt inte vad du ska göra. Men kanske kan du försöka söka på internet efter honom utifrån de uppgifter du har om honom.

Hoppas det löser sig!

Varma Hälsningar 

Amanda Andersson 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar