user-image
Okänd
Kille ,18 år

Hej jag har en kort intervju till dig. Angående ledarskap, motivation och anställningsform. 1. Är du arbetslös eller inte? Om inte, vilken anställningsform har du? Trivs du med den? 2. Vad tycker du kännetecknar en duktig ledare & ett bra ledarskap? Kan du konkreta exempel! Kan du nämna fler exempel? 3. Vad får dig att bli motiverad & varför? Nåt mer? Ytterligare nåt? 4. När blir du omotiverad & varför?


SVAR

Hej!

1. Jag är inte arbetslös. Jag jobbar heltid på Ersta Vändpunkten och driver ett eget företag. Jag har lite för mycket att göra men jag älskar mitt jobb.

2. Handlingskraft, uthållighet, lyhördhet, mod, visioner. Jag tror aldrig att en arbetsplats blir färdig. En ledares stora utmaning är att balansera mellan att förvalta och att bryta ny mark.

3. Ersta Vändpunkten är en mycket speciell plats. Vi förändrar verkligen människors liv här. När det är sista kvällen med en tonårsgrupp här på Vändpunkten och de går iväg med raka ryggar. Stolta över sig själva...det är motivation nog.

4. Jag blir omotiverad av männsikor som bara ser problem eller alltid tror att de vet bäst. En av de bästa frågorna jag hört var: Har du varit lärare i 30 år eller i 30 år trettio gånger om?

/UZ

 

 

 

 

 


 


Visningar : 855

Senaste frågorna

Se Alla