user-image
Okänd
Tjej ,17 år

Hej. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag har aldrig i mitt liv känt mig så ensam som jag gör just nu. De flesta av mina kompisar bor långt ifrån mig så vi sällan kan ses, och min ”bästa” kompis verkar inte längre bry sig om mig, när jag försöker prata om något så börjar hon alltid prata om något annat och viftar bort det jag vill säga. Jag vet inte om jag ska försöka prata med henne om det eller försöka skaffa nya kompisar, men vet inte hur i så fall, känner mig så förvirrad.


SVAR

Hej!

Förlåt för sent svar, jag har först nu hittat svarsfunktionen på nya ungdomar.se.

Jag tycker det är bra att du skriver in till oss med dina tankar. 

Många ungdomar känner sig ensamma men det gör det inte mindre allvarligt för det, att känna sig ensam är en hemsk känsla men som tur var kan det bli bättre. 

Jag tänker att det är bra om du försöker prata med din kompis om hur du mår, kanske känner hon detsamma eller så kanske hon inte har märkt att du inte mår bra. 

Om du känner att du skulle vilja prata med någon vuxen om hur du känner så skulle jag rekommendera elevhälsan eller närmaste ungdomsmottagning du kan även chatta med någon av oss på fryshusets nätvandrare oss hittar du oss här. 

Jag heter amanda.andersson.fryshuset på skype om du skulle vilja prata med mig. 

Ta hand om dig!

Varma Hälsningar

Amanda Andersson 
Visningar : 1379

Senaste frågorna

Se Alla