user-image
Okänd
Tjej ,14 år

Hej! :) Asså jag har problem hemma, skolan.. har typ problem med allt. Hemma bor jag med min mamma och syskon. När jag är hemma känns det som om ingen vill ha mig där. Varje gång jag säger något är det alltid någon som måste säga emot. Det känns som om de tycker att jag är dum. I skolan går det inte så bra eftersom jag inte kan konsentrera mig för att jag tänker så mycket på min pappa, min pappa som jag saknar. Min pappa som jag både älskar och hatar. Just nu känner jag mig såååå ensam och behöver allt hjälp jag kan få. Frågan är, vad ska jag göra? hur ska jag klara mig? Finns det någon jag kan gå till och prata med? Hej då!


SVAR

Hej! 

Tack för att du skriver in till oss, jag tycker det var båda modigt och bra gjort av dig.

Utifrån det du skriver låter det som om du har det riktigt tufft och jobbigt och skulle behöva prata med någon. 

Ingen ska behöva må och känna som du gör just nu och jag tycker det är jätteviktigt att du får prata med någon om hur du känner, genom att prata om hur du mår kan du få den hjälp och det stöd som du behöver. 

Både elevhälsan(skolkuratorn och skolsköterskan) och ungdomsmottagningen har kuratorer som en kan gå och prata med, närmaste ungdomsmottagning hittar du på UMO

Om du känner att du skulle vilja prata med någon direkt kan du chatta med oss på fryshusets nätvandrare, oss hittar du här. Vi finns både på facebook, skype och habbo. 

Ta hand om dig, och det kan bli bättre! 

Varma Hälsningar

Amanda Andersson Visningar : 1178

Senaste frågorna

Se Alla