user-image
Okänd
Kille ,14 år

Jag är en fjorton år gammal kille som är riktigt kär i en tjej i min klass och har varit det i snart två år nu. Hon är så himla snygg, helt ofattbart vacker. Men det är inte bara det, hon är rolig, smart, trevlig, social, helt enkelt perfekt på alla sätt och vis. Jag tänker på henne nästan hela tiden, var jag än befinner mig och vad jag än gör. Hon är underbar helt enkelt. Men nu till mitt problem. Jag är så otroligt kär i henne att jag blir exalterad så fort jag ser henne. Jag pratar med henne om vardagliga saker, skolan, olika filmer, videoklipp, skämt etc etc. Men jag har aldrig vågat berätta vad jag känner för henne, så hon vet inte att jag är kär i henne. Jag tror hon anar lite, för hon ser mig verkligen. Hon vet att jag finns, och bara det gör mig överlycklig. Men jag tror inte att hon är kär i mig, vi har t.ex. helt olika hobbys. Jag kan tänka mig att hon ser mig som en vän, men jag vill ju vara ihop med henne. Jag är så orolig att hon ska nobba mig helt och bli chockad när jag avslöjar allt, men jag känner att jag måste säga det till henne någon gång. Men frågan är hur jag ska avslöja det? Och om hon inte är kär i mig, hur ska jag glömma det och gå vidare?


SVAR

Hej!

Vad bra  att du skriver in till oss med dina funderingar. 

Vad roligt att du är kär, låter som en toppen tjej. Att vara kär kan vara något alldeles fantastiskt men samtidigt väldigt svårt. 

Är svårt för mig att svara på hur det är bäst att avslöja det för henne då jag inte vet hur hela situationen ser ut, men jag ska försöka komma med lite tips.

Jag tänker att det kan vara bra att börja lite försiktigt, du skriver att du är rädd att hon ska bli chockad när du berättar hur du känner. 

Jag skulle börja med att hitta på något bara ni två, lite som en dejt och sedan allt eftersom berätta hur du känner.

Det viktigaste tror jag är att du gör det som känns rätt för dig, om det känns rätt att säga det rakt ut så testa eller om det känns rätt att ta det lite försiktigt i början så gör det.

Om tjejen är intresserad så tror jag inte sättet du gör det på kommer vara avgörande.
Att ni har olika hobbys tycker jag inte är några problem, finns många par som inte delar varandra hobbys men som ändå är kära och lyckliga med varandra.
Du frågar hur du ska kunna gå vidare om hon inte är kär i dig?
Jag tror det viktigaste är att det får ta den tid det tar att komma över henne.
Det är alltid svårt när ens kärlek inte är besvarad, det kan göra jätteont och en kan må väldigt dåligt. Men det går över och det kommer nya kärlekar. 
Jag tror att ofta är det så i kärlek att en ångrar det en inte gjorde snarare en det en gjorde. 
Lycka till med kärleken och om du skulle vilja chatta mer med någon av oss på fryshusets nätvandrare så hittar du oss här: http://natvandrare.fryshuset.se/om-oss/vi-som-jobbar-pa-natvandrarna/ .
Ta hand om dig!
Varma Hälsningar
Amanda Andersson Visningar : 971

Senaste frågorna

Se Alla