user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Hej, jag har varit väldigt nära en ätstörning, eller om jag fortfarande kanske är där. Jag är 177 cm lång och väger xx kg, och jag har enorma komplex emot min mage. Mina ben ser väl bra ut och så men min mage är rätt tjock, längst ner sitter en klump som putar ut lite extra, men hela magen i sig putar ut väldigt mycket. Vad kan felet vara? Det är bara magen på hela kroppen som är tjock, inget annat är det. Att min mage fortfarande är tjock gör att jag bara vill träna mer och mer och inte äta så mycket som jag vill, och när jag ser alla andra som kan äta mycket men ändå ha platt mage gör inte saken bättre. Jag har inte heller haft min mens på över 1,5 år. Tack på förhand!


SVAR

Hej!

Du behöver absolut ta och kolla upp detta. Idag har du som du skriver inte din mens och det ska man absolut ta på allvar. Jag tycker att du ska gå till din husläkare och berätta läget och få hjälp därifrån både att reda ut hur kroppen mår idag och även vidare till en ätstörningsenhet.

Läs gärna mer om den vård man kan få på abkontakt.se

Var rädd om dig och glöm inte hur värdefull du är! Glöm inte att det går att bli helt frisk men att man ofta behöver ta lite hjälp för att komma ur detta.

Kram, Catherine


Visningar : 1433

Senaste frågorna

Se Alla