user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Hej hej! Jag är galet kär i en kille i min klass! Han är snäll, söt och helt underbar! Vi är jättebra kompisar nu och jag vill verkligen inte förstöra vänskapen… Men ibland så vill jag bara springa fram och kyssa honom. Om jag skulle berätta hur jag kände så är jag rädd att vi inte kan vara vänner längre om han inte känner detsamma. Han är svår att läsa av. Om jag visste vad han kände skulle det nog vara mycket lättare… Vad ska jag göra? a


SVAR

Hej!

Tack för att du skriver in till oss, det tycker jag är väldigt bra gjort av dig! 

Att vara kär i sin kompis kan vara väldigt svårt, samtidigt som en inte vill förstöra vänskapen vill en vara mer än vänner.

Jag tycker det är jättesvårt att svara på vad som är bäst att göra i en sådan situationen, som regel tycker jag det är bäst att göra det som känns rätt.

Oftast känns det bra att försöka prata med den en är intresserad av om sina känslor, men då måste en vara förberedd på den reaktion och det svar en får. 

Självklart finns det en risk att det blir konstigt och er vänskaps påverkas av det faktum att du är kär i honom, om det är en risk värd att ta kan bara du svara på. 

Möjligheten finns ju också att han är intresserad av dig men inte vågar säga det, om han inte är det finns det också en möjlighet att ni fortfarande kan vara kompisar. 

Lycka till och ta hand om dig!

Varma Hälsningar

Amanda Andersson 


Visningar : 1898

Senaste frågorna

Se Alla