user-image
Okänd
Tjej ,14 år

hej! Jag undrar bara hur man kan göra för att bli nöjdare med sin kropp och utseende? och sen också om du vet något sätt man blir mindre svart under ögonen. Tack :)


SVAR

Hej på dig!

Tack för din fråga! 

Gällande att vara nöjd med sitt utseende är så klart väldigt viktigt. Man måste ställa sig fråga, vad är jag onöjd med och varför? Jämför jag min kropp med det ideal som idag målas upp eller är det att jag känner att min kropp inte är sitt bästa. Med andra ord, tar jag handom min kropp? Äter jag bra mat och tränar lagom så att jag mår bra? Man ska alltid utgå från sin egens kropps potential och inte andras. Tänk på att de tjejer eller killar man ser på tv eller i tidningar är jätte redigerade och man kan inte se ut som dem utan ett bra dataprogram som fixar till saker och ting. Du är vacker för att du är du och är helt unik! Ta handom din kropp, det är ett bra första steg för att bli kompis med dig själv. Var snäll mot dig själv! Jämför dig inte med andra. Jobba med att bli ditt bästa jag, från insidan och ut. En som utstrålar självsäkerhet och lugn är väldigt vacker och attraktiv. 

När det gäller din andra fråga, om mörka ringar under ögonen, så gäller det att sova, äta bra och dricka vatten. Det är första och viktigaste steget. Sen kan man ta handom ögonområdet med en kräm som återfuktar. Sedan är det ju bara att kanske hitta en bra concealer. Det finns inget sätt, som jag vet kan ta bort själva ringarna. Ta handom huden och sminka på lite.  :) det finns ganska bra tips på youtube på hur man kan sminka på ett naturligt sätt om man vill ha lite hjälp på traven. 

Lycka till! 

Susanna 


Visningar : 1167

Senaste frågorna

Se Alla