user-image
Okänd
Kille ,20 år

Hej Helena! Jag är en kille på 20 år, jag är 160 cm lång och jag har alltid blivit mobbad för det, från båda hållen… av både tjejer och killar, Att jag inte duger för att jag är för kort, att dem vill ha en kille som är 170-180 cm lång och small, varför är det fel på mig då? Är det något fel att jag gillar och gym:a och träna? Kan inte råför att jag är 160 cm lång och ser biffig ut av muskler, allt jag vill är att få tillbaka samma vänskapliga själ som jag ger alla andra men inte får något tillbaka. Inga kramar och inget tack, Är jag för ful för dem eller är det bara för att jag ser för Muskulös och kort ut? Och jag har aldrig haft sex.. 20 år och aldrig sex? och 160 cm lång och bara muskler? jag vet inte längre asså… Behöver en kvinna som verkligen älskar mig. Det har varit så här i flera år alltså… Behöver nån som verkligen ÄLSKAR MIG och gillar att krama mig, men hur F*n ska man hitta det i det här längd fixerade samhället? Med vänlig hälsning: Gym killen som alltid varit och är ensam.


SVAR

Hej,

Vad ledsen jag blir av att höra att du blir mobbad för din längd och utseende. Det är ju så att vi människor ser olika ut och det är trist att alla inte har fattat det.

Det kanske inte låter som en tröst nu, men man måste verkligen inte vara lång och smal för att hitta kärleken. Det är svårt att tro på sig själv när andra människor behandlar en dåligt, men försök ändå att vara snäll mot dig själv. Kanske kan det vara en idé att gå och prata med någon? Man måste inte må jättedåligt eller vara sjuk för att prata med t.ex. en kurator på ungdomsmottagningen.

När det gäller sexdebut så är inte 20 år jättesent. Det kan vara lätt att tro det, men så är det inte.

Det finns många sätt att träffa någon på. Kanske på en kurs av något slag eller via en dejtingsida. Kanske någon som också brinner för träning?

Ta hand om dig, och kom ihåg att du är värdefull och bra som du är!


 


Visningar : 977

Senaste frågorna

Se Alla