user-image
Okänd
Kille ,21 år

Hej. Jag har varit ihop med min kille i 7 månader och var i ihop med en annan kille nu saknar jag honom otroligt mycket jag mår så dåligt över det jag har gjort. snälla hör av er beöver råd !


SVAR

Hej!

Förlåt för att jag svarar så sent, under sommaren har det kommit in många frågor och jag har tyvärr inte haft tid att hinna svara på alla direkt. 

Ska göra mitt bästa för att svara på din fråga men har lite svårt att förstå exakt vad det är som har hänt. Kommer försöka komma med lite tankar utifrån två scenarion då jag har lite svårt att uppfatta situationen du är i. 

Scenario 1: Om situationen är så att du var ihop med din kille i 7 månader och sen gjorde ni slut och du var ihop med en annan kille men nu mår du dåligt över detta och saknar din kille så tycker jag du ska försöka prata med din kille om hur du känner.  När ett förhållande tar slut kan en må väldigt dåligt och sakna den andra personen otroligt mycket. Jag tycker det är svårt att ge några konkreta råd då jag inte vet hur er situationen är eller exakt vad det är som har hänt. Men att försöka prata med varandra brukar ofta hjälpa till att reda ut krisiga situationer. 

Scenario 2:Om situationen är så att du var tillsammans med din kille i 7månader och sedan var du otrogen mot honom med en annan kille och nu saknar du honom och mår dåligt över det som du gjorde tycker jag också att du ska försöka prata med din kille och förklara hur du känner. Ibland gör människor misstag och det är inte något onormalt att du mår dåligt över detta, men samtidigt tycker jag inte att du ska straffa dig själv för detta. Som jag skrev tidigare, ibland gör en misstag och det bästa en kan göra är att försöka lära sig av misstaget och inte göra om det igen. 

Hoppas att du har fått lite hjälp utav mina tankar och skriv gärna in igen om du vill ha mer svar. 

Varma Hälsningar

Amanda


Visningar : 1424

Senaste frågorna

Se Alla