user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Hejsan! Jag är snart 17 år gammal och har fortfarande jättesmå bröst. Min mammas bröst är inte jättestora, medan min mormors är något större. Själv har jag 65A i BH storlek och knappt det. Min kropp i övrigt är ganska smal förutom rumpan och låren som det senaste året har vuxit väldigt mycket medan mina bröst förblir små. Det känns inte normalt att de fortfarande är så små som de är. Alla jag känner, både yngre och äldre har bröst, allihopa större än mig, jag hatar det. Jag har vänner som är tre år yngre än mig, och till och med de har superstora bröst, inte rättvist på någon nivå. Jag skäms över dem. Speciellt nu när det snart är bikinisäsong. Är också väldigt osäker när det kommer till att ha sex och visa mig för en kille. Jag vet inte vad jag ska göra.


SVAR

Hej,

Som du säkert vet utvecklas alla olika fort. Det finns inga rätt eller fel. Din kropp kanske tar lite mer tid på sig, vilket kanske kan kännas frustrerande. Tänk på att inte stressa över din kropps utveckling, det finns inget man kan göra för att stressa igång den, så det är bäst att acceptera den som den är just idag. Om några månader kan den se ganska så annorlunda ut. Tro mig...

När det gäller att ha sex, så tror jag inte att den personen som du bestämmer dig för att älska med för första gången skulle överaskas utav storleken på dina bröst. Han gillar dig förmodligen precis som du är, annars hade ni förmodligen inte befunnit er i den situationen.. 

Var snäll mot dig själv, ge dig själv lite tid. DU är mer än dina  bröst, du är en hel person som ses för att du är du. :)

Ha det bäst tjejen!

Susanna


Visningar : 2140

Senaste frågorna

Se Alla