user-image
Okänd
Tjej ,17 år

Hej! Jag har aldrig riktigt haft några ”mål” i livet. Men förra året gjorde jag en resa till Karibien och blev så sjukt motiverad på livet! 1000 tals ideer och massa saker jag ville göra innan jag dör. En har alltid varit att flytta till USA, där vill jag plugga skådespeleri, jag har alltid varit intresserad av produktionen bakom filmer och varför inte L.A/Hollywood? Inte nödvändigtvis ”kändis” men jobba så jag ”make a living” osv. Jag har länge mått dåligt över att inte kunna berättat för någon om mina drömmar, men en kväll berättade jag för mina föräldrar. Dom är väll kanske inte dom mest stöttande, dom är stolta över mig hursomhelst, men vad jag behöver är någon som puttar mig i ryggen och bara ”Ja! Gör det, seriöst! Du är ju grym! :D”. Har du några tips på hur jag ska få upp min självsäkerhet när det gäller att uppfylla sina drömmar? /Skör 17åring


SVAR

Hej!

Spännande att du har hittat ngt som du är intresserad utav! Det är klart att det kan kännas lite läskigt att ta ett jätte kliv och flytta till USA och jaga din dröm. Men vad skulle hända om du började prova på den här i Sverige? Ta några kurser för att se om det fortfarande känns lika spännande. När du väl provat på din dröm, kanske den inte känns lika stor och svår att ta sig an. Då vet du att det är ngt som du fortfarande älskar och är duktig på. Dina föräldrar ser att du är seriös med din satsning och kanske blir mer stöttande. 

Ibland när vi har ett mål med våra liv kan det kännas som att målet är så stort och svårt att nå, att man inte påbörjar sin resa mot det. Ta ett första steg. Sätt dig ner och bestäm dig för hur ett första steg ser ut och våg kliva ut i det!!


Lycka till!

Susanna


Visningar : 1175

Senaste frågorna

Se Alla