user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Hej! Jag och min kille har varit tillsammans i snart två år och jag älskar verkligen honom! Jag skulle verkligen bli förkrossad om vi skulle göra slut. Vi både är 15 och går på samma skola men inte i samma klass. Men sen finns det en kille i min klass som ser ganska bra ut. Asså jag älskar ju min kille, men ändå vill jag vara med han i min klass, alltså gosa, krama och allt sånt! Jag vet verkligen inte hur jag ska ta det. Jag typ ”vill vara tillsammans” med killen i min klass, men jag skulle ju samtidigt bli förkrossad om jag och min kille gjorde slut! Vad ska jag göra?!


SVAR

Hej på dig!

Man kan under sitt förhållande bli attraherad utav andra personer. Bara för att du är i ett förhållande gör inte att du slutar lägga märke till andra killar. MEN, frågan är om man agerar på de känslorna eller inte. 

Du älskar din kille och då bör du hålla dig till honom. Var inte otrogen. Om du känner att du vill utforska den andra killen, avsluta förhållandet med din nuvarande.  Man kan inte både ha kakan och äta upp den, så att säga. :) man kan såra sin partner väldigt mycket. Tänk dig om du skulle hamna i samma situation, fast Omvänt. känn efter hur du vill ha det, sen agera. Tänk igenom konsekvenserna utav ditt agerande innan du gör ngt. 

Lycka till! 

Susanna 


Visningar : 1136

Senaste frågorna

Se Alla