user-image
Okänd
Kille ,13 år

Tittade för några dagar sedan på en skräckfilm. Fick sedan lite svårt att sova så jag googlade runt lite. Av någon anledning började jag att läsa om något som jag inte ha hört talas om. ”Sömnparalys” Jag blev så rädd för att ens försöka somna när jag läste det. Har sovit kanske 4-5 timmar per natt sen dess. Och de senaste dagarna så har jag suttit helt still dagarna långa och oroat mig för Sömnparalys. Pappa säger bara att jag fånar mig men jag har just nu inget liv. Börjar att känna som att jag ska dö snart. Får bara hemska drömmar. Men har inte fått någon sömnparalys en. Just nu gråter jag av rädsla. Hjälp! Hur ska jag gå vidare. Varför måste hemska saker stå på nätet.


SVAR

Hej,

Ja man kan verkligen fråga sig varför hemska saker måste stå på nätet och varför vi människor gärna skrämmer upp oss själva.

Jag förstår att du har blivit skrämd av tanken på att vakna panikslagen och inte kunna röra dig. Det jag kan säga är att det är väldigt ovanligt med sömnparalys och även om det skulle hända en gång så skulle det säkert inte upprepas. Och viktigast av allt - det är inte farligt!

Din pappa kanske inte förstår att du är rädd på riktigt, och försöker vifta bort din oro. Han menar säkert inte illa, men det hjälper ju inte dig. Finns det någon annan du skulle kunna prata med? En vän eller någon vuxen som du litar på? Att ständigt oroa sig är väldigt jobbigt och det är inte konstigt att du mår dåligt och drömmer mardrömmar. Du får gärna chatta med någon av oss Nätvandrare om du vill. Vår hemsida är natvandrare.fryshuset.se

Ta hand om dig!


Visningar : 1100

Senaste frågorna

Se Alla