user-image
Okänd
Tjej ,17 år

Hej.. Jag har alltid gillat killar och tjejer har bara varit mina vänner. Men nu, varje gång jag ser en tjej som är som jag, vare sig det är i en tv serie eller i det verkliga livet så får jag en sådan kick! Jag blir nervös och nästan besatt utav tjejen. En kväll kände jag det efter jag hade kollat på en serie där jag såg en karaktär som tyckte lika som mig och som jag direkt höjde till min förebild. Jag kunde inte sluta tänka på det och det visade sig också i drömmen jag hade den natten. I drömmen hände något som aldrig hänt förut. Jag låg i gräset med någon vän jag bara har i drömmar, vi pratade och jag riktigt kände samma känsla som jag beskrev förut. Hon rullade över mig och utan att jag visste vad jag själv gjorde, så kysste jag henne och hon mig tillbaka. Morgonen efter fick jag panik och visste inte vad jag skulle göra längre för känslan satt kvar. Allt kändes så verkligt. Den dagen blev svår för mig men när jag gick hem från skolan, var allt som vanligt igen. Jag var intresserad av killar igen och tänkte inte på vad som hade hänt. Frågan är nu vad som händer med mig? Jag vet inte längre vad jag vill. . Det skulle kännas så bra med någon sorts vägledning, åsikt eller bara någon som svarade på min berättelse. Snälla, tack.


SVAR

Hej!

Vad bra att du skriver in till oss med din fråga! Det är inga ovanliga funderingar du går runt med.

Vad dina tankar och funderingar betyder är svårt för mig att avgöra. Det kan vara många olika orsaker till att du känner som du känner. Det kan exempelvis vara att du lätt får tjejer som förebilder och att du oftare ser upp till tjejer än till killar. Det kan också vara så att det inte betyder någonting speciellt utan att det är en fas du går igenom just nu.

Vilken läggning man har bestämmer man helt själv. Du behöver heller inte välja om du inte vill, det viktigaste är att du mår bra och lyssnar till din magkänsla.

Med tiden tror jag du kommer att se på saken klarare.

Hoppas det löser sig för dig!
Visningar : 1140

Senaste frågorna

Se Alla