user-image
Okänd
Kille ,14 år

Hej jag är 14 år och är snart 15 till vintern. Jag har onanerat i cirka ett år för då började jag få stånd, jag runkar ca en gång om dagen och är i målbrottet nu. Min snopp är typ 1 cm utan stånd och typ 5-6 cm med stånd och jag mina testiklar har börjat växa och fått könshår. Jag undrar om det påverkar att jag runkar 1-2 ggr om dagen ibland men i alla fall varje dag alltså då menar jag fenom hur snoppen växer? Detta har jag undrat ganska länge och gått runt och funderat på det och vill gärna veta om det påverkas och om jag ska sluta onanera. Jag vill gärna veta om du vet när den kanske börjar växa. Mvh X ;)


SVAR

Hej,

Det finns inget som tyder på att onani påverkar storleken på snoppen. Utan du kan fortsätta runka så ofta du har lust och behöver inte oroa dig för att din snopp ska minska i storlek.

Finns tyvärr inget svar på när din snopp kommer börja växa mer, utan vi är alla väldigt olika och växer i olika takt. Eftersom du endast är 14 år tycker jag inte att du ska oroa dig för din snoppstorlek. Du är i början av puberteten och ditt kön lär växa mer innan du är färdigutvecklad.

Mvh Ingrid.


Visningar : 1916

Senaste frågorna

Se Alla