user-image
Okänd
Kille ,16 år

Hejsan, jag undrar bara en sak. När man ska ha sex, ska man ha förhuden tillbakadragen då? åker den ner av sig själv? eller ska man dra ner den själv? för när jag drar ner förhuden under ollonet, och sen pillar försiktigt på ollonet gör det jätteont. Hur gör man för att ollonet inte ska göra ont och kommer förhuden åka ner av sig själv?


SVAR

Hej,

Det är valfritt om du vill dra ner förhuden när du ska ha sex eller inte. Förhuden kommer åka ner av sig själv när du har penetrerande sex, precis som när du runkar. Du behöver alltså inte dra ner förhuden innan, utan friktionen som skapas av att förhuden åker upp och ner kan skapa en skön, upphetsande känsla. 

Är det så att det endast gör ont på ollonet när du drar ner förhuden kan det vara för att du har trång förhud. Jag råder dig därför att ta dig till närmsta Ungdomsmottagning, som du hittar här http://www.umo.se/Att-ta-hjalp/Ungdomsmottagning/Hitta-din-mottagning/. Där kan du få en fysisk undersökning för att se om det är så att du har trång förhud eller inte. 

Mvh Ingrid.


Visningar : 2769

Senaste frågorna

Se Alla