user-image
Okänd
Tjej ,20 år

Hej snälla svara på min fråga. Tankarna gör mig galen och behöver verkligen ha svar. Det är så att jag är 20 år och min kille är 30 år, vi har varit tillsammans i 3 år, bott ihop i lite mera än 1 år och älskar varandra och kommer bra överens. Det är så att vi oftast har analsex då båda tycker om det mest. vi har samma snuskiga sjuka sexfantasier och har ett riktigt bra sexliv då båda är öppna För olika saker.. men jag har börjat misstänka att han kan va homosexuell. Jag kanske har fel men det som gör mig förvirrad är att han tycker om att jag ligger på han och juckar bakifrån som en kille. vi köpte en starpon så att jag kunde ta honom bakifrån och en gång så sög han av den lite han sa en gång ( jag hoppas att du inte tror att jag är bög för att jag tycker om sånt här ) då sa jag sa klart nej men ändå tankarna gör miig galen och jag kan absolut inte fråga honom om det.. Jag tänker på det hela tiden att jag börjar tvivla på om han verkligen älskar mig, tankarna gör mig orolig och jag kan inte prata om det med nån då jag inte litar på nån sådär mycket. Ni är min sista väg. Är det normalt för en man i 30 års åldern att ha sånna fantasier men ändå inte vara bög ? Oroar jag mig i onödan ? Snälla skulle va jätte tacksam för svar då jag verkligen behöver det.


SVAR

Hej,

För det första vill jag säga grattis till ert förhållande, det låter som om ni på det hela har det mycket bra tillsammans. 

Bara för att man som kille njuter av analsex innebär det inte att man är bög, är långt ifrån alla bögar som gillar analsex. Killar är mycket känsliga just i analen på grund av deras prostata som då stimuleras, därför kan en del killar uppleva det väldigt skönt att bli penetrerade i analen. Att gilla analsex är alltså inte lika med att vara bög, heller inte tvärtom. 

Att bli penetrerad kan sammankopplas med undergivenhet. Jag vet inte vad du och din pojkvän gör utöver analsex, men eventuellt kan det vara så att han njuter av den undergivna rollen som han tar sig an när han blir penetrerad av dig i analen. 

Eftersom ni verkar ha en relation där ni vågar experimentera sexuellt och kommunicerar öppet med varandra, skulle jag rekommendera dig att försöka prata med honom om du fortfarande är orolig över om han eventuellt tänder på killar. Som du säkert vet är kommunikation A och O i ett förhållande, det är även endast genom att fråga som man kan få ett svar och lugna sin oro.

Mvh Ingrid.Visningar : 1846

Senaste frågorna

Se Alla