user-image
Okänd
Tjej ,15 år

De har just blivit sommarlov och jag mår bra? Det finns en sida på internet som heter ask.fm där man kan ställa anonyma frågor, och det är flera som Har ställt frågor till mig och de står att dom hatar mig alla i klassen vill att jag ska byta skola, att jag är en hora, att är tjock, skit falsk, hsr två personligheter och jag vet att jag inte är i närheten av de sakerna men det känns som att så många hatar mig typ anonymt.. Jag vet inte vilka eller vem.Jag mår skit dåligt av det här, och vet inte vad jag ska göra, tar åt mig jätte mycket och det känns som att hela min klass hatar mig.


SVAR

Hejsan!

Först och främst tycker jag att det är jättebra att du skriver in till oss med detta, ingen människa ska behöva utsättas för denna typ av hat och mobbning.

Har du försökt prata med något  som du litar på i din närhet?, jag tänker att det vore bra om den skolan du går i får reda på att du utsätts för detta så de kan jobba med och göra så det upphör.

Skolan har ansvar för att sina elever utsätts för mobbning även när den sker på nätet.

Tänker även att det kan vara bra för dig att snacka med någon om hur du mår och påverkas av det de skriver. Sådana saker kan påverka en väldigt mycket och genom att prata med någon om det kan du få hjälp att hantera det.

Om du tycker det skulle vara jobbigt att gå till tillexempel elevhälsan eller ungdomsmottagningen så kan du om du vill prata med mig på Skype eller Facebook. Där heter jag Amanda.andersson.fryshuset. 

Jag är dock inte professionell men kan finnas som stöd om du vill. 

Ta hand om dig! 

Varma hälsningar

Amanda 


Visningar : 1150

Senaste frågorna

Se Alla