user-image
Okänd
Kille ,15 år

Jag har så jävla tråkigt hela tiden, det enda jag gör på dagarna är att sitte vi datorn och spela, men jag tröttnar på det, jag har vänner som frågar ifall vi ska träffas men jag orkar inte jag har ingen lust, den jag vill träffa är med sin flickvänn helatiden och har ingen tid till någon annan, jag tränar motorcross men jag känner att jag inte orkar med någonting, pappa frågar ifall jag kan hjälpa han i verkstaden men jag orkar inte det heller. vad ska man göra!?


SVAR

Hej,

Tja.. Vad tycker du är roligt? Du har listat en massa saker som du inte har lust till. Vi vänder på det. Vad tycker du är riktigt kul att göra? Vilka aktiviteter tillför ditt liv lycka? Oftast när man väl hittar på ngt som man tycker är roligt får man ork och vill hitta på mer. Men om man inte har ngt att se fram emot, ja.. Då tappar man orken och motivationen till att hitta på ngt. 

Sen är det givetvis viktigt att du känner att du inte mår dåligt i kroppen. Är det så måste du kanske träffa en läkare. Kanske har du järn eller vitaminbrist? Frågan är vad du tror att orkbristen beror på. Har du tråkigt eller har du ingen ork i kroppen? Om det är nr 1, försök att hitta en aktivitet som kan motivera dig till att komma ut, om det är nr 2, träffa en läkare för att bena ut vad det kan bero på.

Lycka till!

Susanna


Visningar : 1267

Senaste frågorna

Se Alla