user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Hej. Jag har en kompis, en tjejkompis som är kär i mig. Eller ja, allt tyder på det. Usch va självupptagen jag lät nu. Men det är inte så. Hon har berättat för mig att när hon var yngre så var hon alltid kär i tjejer, men det är väll inget man växer ifrån? Sen så när vi är med varandra så tar hon mig alltid runt midjan och håller fast mig. Hon drar i mina bh band, i min tröja osv. En gång när jag skulle dra upp persienen på mitt rum så låg hon i min säng, då började hon dra i mina byxor. Hon säger att hon aldrig kommer skicka ett ”


SVAR

Hejsan!

Vad bra att du skriver in till oss med din fråga. Jag skulle säga att det där med vänrelationer som involverar kärlek lät kan bli lite konstigt. Ibland kan det vara så att en är kär i sin kompis i andra fall kan det vara så att en kompis är kär i en och att en tycker det är jobbigt.

Jag förstår att det kan kännas jobbigt när det verkar som om ens kompis har mer än vänskapskänslor för en. Jag tänker lite såhär, om du mår dåligt över hur er relation har utvecklats eller oroar dig mycket för detta så tycker jag du ska prata med din kompis och förtydliga att du bara är intresserad av att vara vänner. Då slipper ni båda gå omkring och oroa er och så kan ni fortsätta vara vänner.

Innan du gör detta om du beslutar dig för att prata med henne så tänker jag att det är viktigt att du förbereder dig på hennes relation, hur gör du om hon inte längre vill vara vän med dig, blir obekväm eller helt enkelt dementerar att hon har känslor för dig?

Huruvida din kompis är kär i dig eller inte kan jag inte svara på utan är något som bara ni två kan veta.

Hoppas det löser sig!

Varma hälsningar

Amanda


Visningar : 1138

Senaste frågorna

Se Alla