user-image
Okänd
Kille ,25 år

Hej Jag vet att jag inte mår bra då jag inte känner mig normal, det handlar inte om att jag skadar mig själv eller någonannan, men problemen jag känner av gör så ont inombords, problemen har jag haft sedan barn/ung från 7år uppåt till nu 25. Jag är inte personen med 1 problem utan, jag kan sitta och snacka om det här hur länge som helst. Jag känner mig vilse,dum,inte älskad,arg,ledsen och massa andra saker. Önskar det fanns någon som ängna sig en massa tid med att prata med mig och ge mig råd.


SVAR

Hej,

Även om man inte mår så psykiskt dåligt att man skadar sig själv så kan det precis som du skriver göra väldigt ont. Om du har problem som har gjort dig ledsen under så lång tid så är det inte konstigt att du mår dåligt över det.

Det finns absolut människor som du kan prata med och få råd av. Det gäller bara att hitta någon som det funkar bra med. Du kan till en början kanske chatta med någon verksamhet på nätet, t.ex. oss på Nätvandrarna eller verksamheten Killfrågor. Nu under sommaren är vi tyvärr inte online så mycket, men du kan alltid titta på natvandrare.fryshuset.se när vi är online. Du kan också ringa till vårdcentralen, det finns ofta en kurator där som kan vara bra att prata med om det som är jobbigt. Annars kan du få hjälp av din husläkare om vart
 du kan vända dig.

Ta hand om dig!


Visningar : 1226

Senaste frågorna

Se Alla