user-image
Okänd
Kille ,28 år

Hej! Jag vill fråga en mkt viktigt fråga som gäller min hälsotillstånd och det är viktig för mig. Jag har hittat en hemsida som är xtrasize.se där man kan köpa det xtrasize för penis förlängning. Och jag har läst allt om penisförstorring och det är många som beställde och använde sånt xtrasize var dom njuda, Jag har läst deras rekommendetionen. Men jag har en penis som är 13-15 cm. Och jag har beställt också xtrasize och nu jag undrar vad är din rekommendetion till mig kan jag använda den elr ej?? jag har läst om xtrasize den är helt naturligt och oskaligt. Hoppas att du kommer och svara på min mejl. Mvh X (Namn borttaget p g a anonymitet)


SVAR

Hej,

Jag har inte hört talas om xtrasize innan, så är tyvärr inte insatt i hur eller om det fungerar. Det finns många produkter idag som sägs förlänga penisar, t ex dom som sträcker ut penisen, penispumpar eller som i detta fall läkemedel. Att omdömena som du läser om på xtrasize.se är positiva och att det låter väldigt bra, behöver ju tyvärr inte innebära att det är sanningen. Utan företaget som säljer produkten kan själva välja att dela med sig av den information som fungerar till deras fördel.

Att man kan eller ska förändra sitt könsorgan är inget jag tror på. Utan hur våra könsorgan ser ut är genetiskt förutbestämt, precis som med resten av våra kroppsdelar.

Jag antar att du menar att du har en penis som är 13-15 cm vid stånd, vilket är vad medellängden ligger på. Du är helt enkelt som de flesta andra.

Min förhoppning är att du istället försöker jobba på din självkänsla och förstår att det som betyder något inte sitter i storleken på din penis. 

Mvh Ingrid.


Visningar : 2740

Senaste frågorna

Se Alla