user-image
Okänd
Tjej ,20 år

Hej Ingrid! Jag och min pojkvän har varit tillsammans i snart ett halvår så vi är fortfarande väldigt nykär. Vi ses några gånger i veckan, ibland kan de dröja lite längre då vi har ca 15 mil i mellan oss och båda har jobb. Men är nämligen så att jag vill ha mycket mer sex än min kille, när vi inte setts på ett tag och han kommer till mig vill jag ha sex direkt när han kommer men när ja tar initiativet (som ja nästan jämt gör) så hakar han sällan på (bor själv i en lägenhet så ingen som hindrar elr kan störa oss). Dock har vi ju alltid sex innan vi ska sova när vi är tillsammans men de tycker ja är för lite. Ibland kan vi ha sex två-tre gånger på en dag men de händer inte ofta, aldrig heller haft sex mer än tre gånger på en dag även fast vi kan ligga i sängen en hel dag och mysa. Han sitter väldigt mycket vid datorn, nästan jämt och ja får ligga bredvid och ha tråkigt så jag brukar nästan alltid smeka och kyssa honom överallt för att han ska sluta och vara med mig istället men de funkar väldigt sällan… När vi väl har sex som många säkert tycker är ofta så har vi väldigt bra sex så de är helt underbart när vi väl har de så känns inte som de är själva sexet som är problemet. Brukar ofta ta initiativet på morgonen då vi redan är avklädd och så men när ja försökt ett tag så kan han helt plötsligt kliva upp och säga att vi ska äta frukost och då kan ja har försökt typ någon timme ibland mer. Lika när vi ligger i sängen på dagen och han sitter vid datorn som vanligt och jag försöker få han att han ha sex med mig ganska länge kan han helt plötsligt lämna mig där och fråga om vi ska åka och köpa något eller så, inte de ja hade tankarna på direkt. Vissa gånger kan ja bli så less på att försöka och ge upp och bli lite sur och går och gör någonting annat utan att säga de, typ duschar och då kan han komma efter en stund och vill vara med vilket ofta leder till sex så förstår inte varför han väntar tills ja blir sur eller förstår han inte förrän efteråt att jag försökt hela dan? Har inte pratat med honom om de här då jag inte alls vet vad ja ska säga. Vad gör ja för fel? Varför vill han inte ha sex med mig oftare? Vad kan ja göra för att få honom sugen? Tänder han ens på mig? Tack på förhand!


SVAR

Hej,

Jag skulle inte säga att du gör något fel och uppenbarligen tänder din kille på dig. Det låter som om du har en stor sexuell lust och kan vara så att din pojkvän inte har lika stor lust som du. Vi är alla olika när det kommer till den sexuella lusten, som dessutom kan påverkas av omgivningen, alltså t ex stress och jobb. Den kan också förändras över tid och se olika ut beroende på vilken ålder man är i.

Jag förstår att du försöker visa med kroppsspråket att du har lust till sex, det är dock inte säkert att din kille alltid förstår. Även om du upplever att du visar väldigt tydligt vad du vill, kanske han tolkar det på något annat sätt. Därför kan det också vara bra att ibland tala om vad man vill. Då blir det mer rakt på och går inte att missuppfatta varandra. 

Ett alternativ kan vara att om du har lust till sex, men din kille kanske inte känner för det just då eller gör annat, så kan du alltid onanera. Då får du utlopp för din lust och han kanske känner för att hoppa in efter ett tag. Annars rekommenderar jag dig absolut till att försöka kommunicera med din pojkvän, förklara hur du känner och fråga honom varför han inte har lust lika ofta som du. Han kanske har någon förklaring till det, som att han har mycket på jobbet eller att han bråkar mycket med sina föräldrar, vilket tar upp hans tankar.

Tänk dessutom på att killar måste få stånd för att kunna ha penetrerande sex, dom kan heller inte få utlösning flera gånger efter varandra utan tappar lusten och ståndet ett tag. Får han dock orgasm utan utlösning kan han eventuellt fortsätta, även om det är ovanligt. Vi tjejer kan tillsätta glidmedel om vi inte lubricerar tillräckligt för att ha penetrerande sex och har lättare att få många orgasmer efter vartannat. Därför är det viktigt att ta hänsyn till de rent kroppsliga och fysiska skillnaderna oss killar och tjejer emellan.

Mvh Ingrid.


Visningar : 1242

Senaste frågorna

Se Alla