user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Jag är en tjej som är kär i en kille som är 2 år äldre. Båda har diagnosen Asperger’s syndrom (högfungerande). Det fungerar väldigt bra mellan han och mig även fast han bara vill vara kompis med mig så har vi kommit överens om det. Han vet att jag vill bli ihop men jag respekterar att han inte vill. Men vi kramas ibland om vi säger ”hejdå”. Han skickar ofta ” ;) ” smileysar till mig på sms, jag vet inte riktigt vad han menar med det, och frågar ofta om vi ska fika på ett café. Ibland känns det som att han flörtar med mig, fast jag är inte säker på det.


SVAR

Hej!

Kul att ni fungerar så bra ihop, och bra att du respekterar att han inte vill att det ska bli något mer mellan er. Du skriver att han brukar göra "smileysar" till dig och att han vill att ni ska fika och att du är blir osäker om han kanske menar det på ett flirtigt sätt. 

Mitt råd är att utgå från att han menar det på ett "kompisaktigt sätt" eftersom jag förstår det som att han sagt att han inte vill bli ihop, och det är ju något du måste acceptera, vilket du också skriver att du gör. Men om du känner att du verkligen blir osäker så fråga, han kanske har ändrat sig? Kanske kan du förklara för honom att hans beteende förvirrar dig?

Försök att inte fundera så mycket utan lita på att han nog skulle säga till om hans känslor förändrades. Han vet ju att du är intresserad av ett förhållande.

Hoppas det går bra och hör gärna av dig igen om du har fler frågor.

Hälsningar

Sara
Visningar : 1271

Senaste frågorna

Se Alla