user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Hej, jag har visat mig naken på cam sedan jag var elva/tolv (är femton nu) och har även tagit betalt. Nyligen har jag fått reda på att vissa spelat in och att det har visats i andra chattrum på nätet. Jag är rädd att det kommer sprida sig, kommer få en massa hat då. Mina föräldrar och sånt vet om att jag gör såhär men de vet inte om att det har spridits sig och jag vill inte prata med dem om det (de fick reda på det på ett annat sätt och inte genom mig), hur ska jag göra?


SVAR

Hej,

Jag förstår att du har hamnat i en knepig sits!

Om jag förstår dig rätt så är du först och främst bekymrad över att bilderna och filmerna kan spridas. Tyvärr är det ju så det kan bli, det är en av nackdelarna med nätet.

En sak som är viktig att komma ihåg är att det är olagligt att köpa sex, men inte att sälja. Du har alltså inte gjort något olagligt, men det har köparen. Du kan med andra ord polisanmäla om någon sprider ut bilder eller filmer - om du vet var de är vill säga.

Sen blir jag orolig när du berättar att du visar dig i webcam mot betalning, eftersom du i den situationen kan bli väldigt utsatt, t.ex. som nu när bilder sprids. Är det något du mår bra av att göra, eller är det något du mår dåligt av? Vill du sluta men känner att du inte kan?

Om du vill får du gärna maila mig på helena.meyer@fryshuset.se, eller se när någon av oss är ute på Skype eller KiK på: natvandrare.fryshuset.se. Du kan också gå in på www.intetillsalu.se som är en sida om att använda sex för att skada sig själv. Du kanske inte upplever att du gör det, men om du känner så, så vet du iallafall vart du kan vända dig. :-)

Ta hand om dig!


Visningar : 1216

Senaste frågorna

Se Alla