user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Jag är rädd att min killes ”sak” är för stor för mig och sen min andra fråga är vad kan man använda istället för fingrarna om man inte har en dildo?


SVAR

Hej,

Oavsett storleken på din killes "sak" så är det alltid viktigt att vara tillräckligt våt och avslappnad vid samlag för att det inte ska göra ont. Vissa tjejer kan dock ha en trängre slidöppning/slidkrans (läs om slidkransen här: http://www.sexperten.nu/uncategorized/modomshinnan/ och http://www.sexperten.nu/uncategorized/ny-kunskap/.) än andra. Det är viktigt att du känner efter vad som känns rätt för dig, om du vill försöka ha samlag ändå eller om du hellre gör något annat. Vill du försöka får ni bara ta det försiktigt och kommunicera med varandra, så att det inte gör ont eller känns obehagligt.

Det är endast fantasin som sätter stopp för vad man kan använda istället för en dildo. Titta runt hemma och se lite vad ni har för något som eventuellt kan fungera. Det kan vara en gurka, en morot, handtaget till ett paraply, skaftet på en stekspade med mera. Tänk bara på att det inte ska vara något som kan gå sönder eller skada dig, annars är det fritt fram. Kan vara bra att också sätta på en kondom på föremålet för att det ska kännas bekvämare och även skydda lite. 

Jag hoppas att svaret hjälper dig och din kille lite på vägen till att hitta ett alternativ som fungerar för er. 

Mvh Ingrid.


Visningar : 3127

Senaste frågorna

Se Alla