user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Hej! Skulle vilja ha svar på den här frågan för jag börjar bli orolig. Är det vanligt att man mår dåligt två dagar efter sex? Jag mår verkligen sjukt dåligt, orkar ingenting, har ingen matlust, mår väldigt illa och har jätteont i magen, vill bara ligga i sängen hela dagen. Borde jag vara orolig eller brukar det kunna bli så? Tacksam för svar!


SVAR

Hej,

Det är tyvärr inget problem som jag har hört talas om tidigare, men det låter inte som om allt står rätt till. Vad jag förstår upplever du inte smärta under tiden du har sex, om du hade gjort det är det inte helt ovanligt men går att få hjälp med. Är det så att besvären alltid kommer i samband med att du för två dagar sedan hade sex borde det vara en koppling däremellan, skiftar det dock kan det bero på något helt annat, så som puberteten t ex.

Jag råder dig att ta dig till närmsta ungdomsmottagning (http://www.umo.se/Att-ta-hjalp/Ungdomsmottagning/Hitta-din-mottagning/) för att där få pratat med någon och eventuellt även göra en gynekologisk undersökning. Där kan dom förhoppningsvis hjälpa dig ta reda på varför du mår så dåligt i samband med sex och hitta en lösning.

Mvh Ingrid.


Visningar : 1230

Senaste frågorna

Se Alla