user-image
Okänd
Tjej ,13 år

Hej jag har aldrig fått orgasm och vet inte hur jag får det… Min kille vill ha sex med mig och han säger att om vi har det tänker han inte ge sig för än jag kommer. Han är 14. Är det lagligt att jag har sex med honom?


SVAR

Hej,

Vi tjejer kan fungera lite olika när det kommer till att få orgasm, ca 80% av oss kan endast få klitorisorgasm varav resterande 20% kan få vaginal orgasm. Det betyder att de flesta tjejer måste bli masserade på klitoris för att nå orgasm, medans en liten del av oss även kan få orgasm genom penetration (fingrar eller penis i slida). Därför kan det vara bra att försöka utforska sin kropp genom onani till en början, innan man eventuellt har sex med en partner. När du har sex med dig själv känner du efter med fingrar eller kanske något föremål vad som känns skönt för dig, då vet du också vart du vill att din pojkvän ska röra dig någonstans och på vilket sätt. Att ha sex med sig själv eller andra handlar om att utforska sin eller den andres kropp, eftersom det inte finns någon kropp som är identisk någon annan.

Det är egentligen först vid 15 års ålder som man blir byxmyndig och får börja ha sex. Lagen som man då menar säger endast att någon över 15 år inte får ha sex med någon under 15 år. Det finns inget som säger att två personer som är kära inte får ha sex, om båda är med på det. Utan den lag som finns är framförallt till för att skydda de unga personer som mot sin vilja blir tvingade till att ha sex. Vill du och din pojkvän ha sex får ni alltså ha det. Tänk bara noga igenom om du också vill ha sex, eftersom du i din fråga bara skriver om att din kille vill ha sex med dig.

Mvh Ingrid.


Visningar : 2635

Senaste frågorna

Se Alla