user-image
Okänd
Kille ,19 år

jag är kåt på äldre kvinnor asså typ 40-50 år gamla och jag skäms över det jag pratade med min kurator innan jag tog studenten gick det en massa gånger och hon rådde mig att jag skulle ragga upp en dam och ligga med henne är detta ett klokt råd? tillsaken hör att hon sög av mig på sitt kontor vi var bägge med på det men jag undrar också om det var olagligt de vi gjorde


SVAR

Hej,

Det kan vara svårt att som ung känna sig helt bekväm med sin sexualitet och man kan lätt uppleva sig som ensam. När det kommer till det du beskriver brukar man kalla dessa kvinnor MILF (Mother I'd Like to Fuck), vilket innebär att kvinnorna du tänder på är mellan ca 35-50 år. Det är ett fenomen som det börjat talas om allt mer i media bl a och det börjar bli mer accepterat. Sedan är det självklart upp till dig själv om du vill berätta om din sexualitet inför vänner och familj eller om du mer känner att ingen har att göra med vem du har sex med, oavsett hoppas jag att du i framtiden slipper skämmas över din sexualitet. 

Tänder du på äldre kvinnor kan du självklart leva ut din sexualitet med en kvinna som känner likadant inför dig. Tänk bara på att alltid skydda dig med kondom vid tillfälliga sexuella kontakter, även vid oralsex. 

Det var inget olagligt som du och skolsköterskan gjorde, den lag som förbjöd elever och lärare att ha sex togs bort 1984. Om det skulle kommit fram till skolledningen skulle det kanske inte varit så uppskattat bara, eftersom det dessutom skett på arbetstid.

Mvh Ingrid.


Visningar : 1444

Senaste frågorna

Se Alla