user-image
Okänd
Kille ,17 år

jag kan inte sluta tänka på att bli av med oskulden , vill det så gärna. ibland känns det som att det är fel på mig eftersom jag är redan 17 och är fortfarande oskuld . en gång när jag skulle ha sex med en tjej så lät hon inte mig röra henne nedanför midjan så jag kunde inte ¨få upp den¨ efter den gången har jag börjat tänka att det är nåt fel på mig eftersom jag inte kunde , är jag bög har jag tänkt , det har gjort mig illamående och gett mig grov ångest. i dagsläget vågar jag typ inte snacka med tjejer :/


SVAR

Hej,

Endast ungefär hälften av alla personer har vid 17 års ålder haft sex, så du är helt klart inte ensam, även om det kan kännas på det sättet. Därför hoppas jag att du inte ska känna dig allt för stressad inför att ha sex, eftersom det då kan bli fel. 

Det är förståeligt att situationen du berättar om när du skulle ha sex första gången har påverkat dig. Det låter tyvärr som om tjejen du skulle ha sex med kanske inte var riktigt bekväm med situationen eller med sin kropp. Att du inte klarade av att få stånd kan ha berott på flertalet saker, t ex att du behövde mer förspel eller att du var nervös och spände dig. Det var i varje fall de yttre omständigheterna som påverkade och det är därmed alltså inte något fel på dig.

Försök istället att lära dig från situationen än att hänga upp dig på att du inte fick stånd. Det du kan lära dig är att det är viktigt att båda parter är avslappnade och bekväma vid sex för att det ska bli en bra upplevelse. Istället för att stressa dig själv till att ha sex hoppas jag att du vill satsa på att sträva efter en så bra första gång som möjligt. Samtidigt är det är viktigt att inte förvänta sig guld och gröna skogar, men däremot att må bra både fysiskt och psykiskt under tiden och efteråt.

Mvh Ingrid.


Visningar : 2192

Senaste frågorna

Se Alla