user-image
Okänd
Tjej ,15 år

asså viste inte vem jag skulle välja men ja har la med sex att göra så blir nog till dig tror jag :/. jag och min kille har varit ihop en tid och ja jag använder p_ring och den tar bort min sexlust helt och blir ej kåt heller så slutat med den innan ja kom på det va den så sa min kille till mig att han vill ha ett öppet förhållande och jag gick med på det för hans skull för jag ej är så aktiv i sängen för ja ingen lust och för jag skäms över min kropp så våger ej göra nåt typ. men jag mår skit av deta att han är med andra för rädd han ska få känslor för dom och ja mår dåligt av att jag ej räker till. vet ej va jag ska göra för att få honom tycka att jag duger han har problem han är jätte ofta kåt och vill ha det många gånger per dag och bet honom gå och titta om han kan göra nåt åt det för jag orkar ej ha det så mycket som han vill men han vill ej gå och fixa det va kan jag göra tror ej han skulle lyssna om jag säger jag mår dåligt av det och inte vill ha det så


SVAR

Hej,

Preventivmedel kan tyvärr ibland påverka den sexuella lusten, så är bra att du slutat med p-ringen om den skapade problem för dig. Ett alternativ kan vara kopparspiralen som inte innehåller de hormoner som t ex p-ringen gör. Den passar för de som lever i en fast relation och därmed inte riskerar att få könssjukdomar. Med tanke på det så hoppas jag att din pojkvän använder kondom, eftersom han annars kan föra över könssjukdomar till dig.

Vi har alla olika sexuell lust, vissa kanske vill ha sex flera gånger om dagen medans andra nöjer sig med en gång i månaden. Lusten kan dessutom förändra sig under livet beroende på stress, jobb, skola med mera. Därför är det inget konstigt med att du och din pojkvän har olika lust. Sedan hur man hanterar det får man helt enkelt komma överens om tillsammans i det förhållande man lever i. För vissa kan det funka med ett öppet förhållande, medans andra kanske väljer att onanera om den ena partnern har en större sexuell lust.

Jag tycker det är mycket starkt av dig att faktiskt säga nej till sex när du inte har lust till det, så att du inte bara har sex för att din pojkvän vill. Det är alltid viktigt att lyssna till sig själv och vad man vill, istället för att bara tänka på att behaga andra.

Det är förståeligt att du vill vara din pojkvän till lags och därför sa ja till ett öppet förhållande även om du själv är väldigt orolig över det. Till en början kanske det inte kändes så farligt, men när det blev verklighet kändes det plötsligt fel och det är helt okej att känna så. Det är därför otroligt viktigt att du pratar med din pojkvän om detta, så att han vet vad du känner. Om det blir så som du gissar, att han inte lyssnar på dig, är det upp till dig att besluta om du vill fortsätta er relation eller inte. Det är viktigt att ni båda mår bra i er relation och hittar något som känns okej även för dig. Det är alltid viktigt att kommunicera och förklara hur du upplever saker och ting, annars är det svårt för din pojkvän att veta hur du mår.

Mvh Ingrid.


Visningar : 1110

Senaste frågorna

Se Alla