user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Jag har mått skit i nästan i hela mitt liv.. Jag vågar inte prata med någon om det … Jag står snart inte ut,, och jag har hemska tankar… Snälla,, vad kan jag göra dör att bli lycklig?!


SVAR

Hej! 

Vill börja med att säga att jag tycker det är jättebra att du skriver in till mig! 

Förlåt för att mitt svar har dröjt så länge, är väldigt många som skickar in frågor och är svårt att hinna svara på alla men försöker göra mitt bästa. 

Ingen människa ska behöva må skit och utifrån det du skriver låter det som du verkligen inte mår bra. Du skriver att du inte vill prata med någon om det, jag kan förstå det. Att prata med någon är skitläskigt och kan kännas jättejobbigt. Men trots alla de jobbiga känslorna som kommer i och med att prata med någon så är det genom att prata med någon om hur en mår som en kan få hjälp att må bättre. 

Om du tycker det verkar omöjligt att gå till tillexempel ungdomsmottagningen eller skolkuratorn så kan du prata med någon av oss på Fryshusets Nätvandrare, jag brukar vara ute på Facebook och Skype och chatta några gånger i veckan. På facebook heter jag Amanda Andersson Fryshuset och på Skype :amanda.andersson.lerner. På vår hemsida hittar du mer info om var, när och hur vi är ute och chattar. 

Ibland kan det vara lättare att prata med någon över internet, och vi finns här för att prata med dig. 

Ta hand om dig!

Varma Hälsningar

Amanda


Visningar : 1318

Senaste frågorna

Se Alla