user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Hej! När jag börja 7:an träffade jag en tjej, som verkade jätte snäll och trevlig, och vi hade till och med samma intressen. Vi blev jätte bra kompisar, och va med varandra hela tiden. Men nu har hon börjat undvika mig. Jag märkte det, och slutade fråga henne, om hon ville träffas, för varje gång jag frågade henne det, gjorde hon konstiga ursäkter. Och nu, har vi inte träffat varandra på hela sommaren. Och hon har tagit bort alla bilder på mig, på instagram… Jag vet inte vad jag gjort fel? Är det för att jag är konstig? jag vet, att jag kan va smått udda ibland. Jag saknar henne jätte mycket. Vi hade så kul tillsammans. Vad ska jag göra? jag mår jätte dåligt av det här.


SVAR

Hej, 

Det är svårt att svara på frågan eftersom att varken du eller jag vet varför hon beter sig så. Det bästa är om du pratar med henne och frågar om det har hänt något som fått henne att ändra på sig. Fråga på ett lugnt sätt och förklarar att du saknar henne. Det kan ju finnas olika anledningar till varför en person ändrar sitt beteende, och bara hon vet varför.

Det är absolut inget fel med att vara udda. Människor som är som alla andra blir sällan något speciellt i framtiden, så var inte rädd för att vara udda, udda är grymt!

Mvh KalleVisningar : 894

Senaste frågorna

Se Alla