user-image
Okänd
Tjej ,17 år

Min kill kompis säger att han vill lära mig allt om sex men sist så knullade han mig analt och när jag sa till han att ta det lugnt så lyssnade han inte och nu känner jag inte antalet alls vad kan det vara


SVAR

Hej,

När man ska ha analsex är det otroligt viktigt att använda kondom och en massa glidmedel. Det är också viktigt att lyssna på kroppen och gå långsamt fram. Tvingar man in könet i analen utan att kroppen är redo kan det orsaka långvariga skador. Därför låter det inte som om din killkompis har så mycket kunskap om sex egentligen, iallafall inte säkert sex.

Det jag misstänker är att din anal skadats och töjts ut, vilket kan vara orsaken till att du inte känner analen längre. Det bästa du kan göra är att ta dig till ungdomsmottagningen (http://www.umo.se/Att-ta-hjalp/Ungdomsmottagning/Hitta-din-mottagning/) eller vårdcentralen där de kan undersöka din anal för att se vilka eventuella skador som skett. 

Generellt sätt så innebär ett nej alltid ett nej och går någon emot det kan det i vissa fall betraktas som ett övergrepp, vilket den som blivit utsatt kan välja att gå vidare med och anmäla om hen vill.

Mvh Ingrid.


Visningar : 2288

Senaste frågorna

Se Alla