user-image
Okänd
Tjej ,17 år

Hej! Jag är en 17 årig tjej som undrar om det finns en möjlighet att jag kan va bi? Jag har alltid gillat killar och är otroligt kär i en kille! Men ibland så fantiserar jag om tjejer och har börjat titta mycket på bröst. Jag har aldrig haft riktiga känslor för nån tjej nån gång men jag kan finna vissa väldigt attraktiva men jag tänder inte direkt på dem för det… Är ganska förvirrad…


SVAR

Hej,

Det kan finnas en möjlighet att du är bisexuell, eller eventuellt bi-curious. Ett uttryck som jag hörde från en annan tjej en gång och som innebär att du är lite nyfiken på tjejer.

Att fantisera om tjejer behöver inte betyda att man också önskar ha sex med tjejer eller blir kär i tjejer, utan kan handla om att man endast blir sexuellt upphetsad av själva fantasin utan att vilja göra den till verklighet. Att känna så kan vara ganska vanligt och det kan innefatta olika typer av fantasier.

När, eller om du någonsin, kommer fram till din sexuella läggning spelar ingen roll, utan det är tillåtet att vara förvirrad. En del personer väljer att aldrig definiera sin sexualitet för att istället låta slumpen avgöra vilka de blir kära i eller har sex med. Försök att se bortom att du inte än vet om du är bisexuell eller inte, utan låt dina känslor styra lite för att se vart och till vem dom leder dig. 

Mvh Ingrid.


Visningar : 1199

Senaste frågorna

Se Alla