user-image
Okänd
Tjej ,15 år

hej, jag är en tjej som är väldigt deprimerad, oftast på kvällarna. jag skär, river och biter mig själv. jag har en pojkvän som går i samma klass som jag, jag blir jätte blyg och inte mig själv alls när jag är med honom och vänner. han tycker det är jobbigt och blir lixom lite utanför då. jag vet inte hur jag ska hantera situationen. alla mina vänner vet inte om att jag är deprimerad så jag måste gå runt och låtsas som om jag är glad. jag har en vän som vars pappa är djupt alokliserad, jag oroar mig jätte mycket för honom och jag vet att han blir ledsen när jag skadar mig. jag känner ett behov av att skada mig. jag vet inte hur jag ska lösa något och känner att jag måste ha hjälp… snälla. har haft självmords tankar, och är rädd att jag ska förändras och bli nån som jag inte är


SVAR

Hej!

Det du beskriver är så pass allvarligt att jag känner att någon annan en jag borde svara på din fråga. Så jag vidarebefordrar frågan till en expert här på ungdomar.se. Men förutom att skriva till oss här på ungdomar.se-sajten, är mitt råd att du vänder dig till skolans kurator eller sjuksköterska. Du har rätt att få hjälp för att må bra igen.

Försök att vara stark och sök hjälp! Det är du värd och dina vänner, din pojkvän och familj finns där till stöd om du vågar öppna dig.

Lycka till!

Hälsningar

Sara


Visningar : 1357

Senaste frågorna

Se Alla