user-image
Okänd
Tjej ,17 år

Hejsvejs! Vi är två tjejer som inte hittar information om hur två tjejer har sex. Liksom det står bara att det ”finns många sätt”, men inget konkret förslag/tips. Sexualundervisningen i skolan tog inte heller upp det här utan bara heterosex. Vi undrar om du har några konkreta tips på hur man kan göra, tack på förhand.


SVAR

Hej,

Sex handlar om att testa sig fram och man behöver inte alltid gå efter några ramar, eftersom allas kroppar är olika. Jag kan ändå förstå att det kan behövas lite tips för att komma igång. Därför vill jag tipsa er om en riktigt bra bok som ni kan läsa tillsammans, Stora sexboken - för tjejer som har sex med tjejer. Jag har själv läst den och tror nog ni kommer uppskatta den lika mycket som jag.

Tänkte ändå ge er lite konkreta tips på hur två tjejer kan ha sex med varandra. Oralsex är ett sätt som innebär att man använder sig av munnen för att tillfredsställa sin partner genom att t ex slicka eller nafsa på blygdläppar, klitoris eller brösten. Då kan man även använda sig av sina fingrar eller en dildo samtidigt för att pulla eller penetrera sin partner. Ett steg längre kan då vara en strap on, där den ena har på sig dildon och penetrerar den andra. Att gnugga könen mot varandra kan också kännas skönt och brukar kallas att man saxar. 

Jag hoppas ni känner att ni fått iallafall lite inspiration så att ni kan börja ha sex.

Mvh Ingrid.


Visningar : 1872

Senaste frågorna

Se Alla