user-image
Okänd
Tjej ,15 år

Hej jag dumpade min pojkvän nyligen och jag vill veta hur han mår efter det. För han kollar på mig på lektionerna och så säger han – hon dumpade mig fast med väldigt tillgjord röst asså hög och fånig vad menar han med det saknar han mig är han ledsen eller verkar han glad?


SVAR

Hej, alla reagerar olika när de blir dumpade av någon, så det är svårt för mig att svara på vad han exakt känner eftersom att jag inte känner honom.

Men jag tror att han gör en tillgjord röst för att han är ledsen och tycker att det är jobbigt att de andra i klassen vet att du har dumpat honom och därför försöker larva sig och låtsas som att han inte bryr sig.

Det bästa du kan göra är att själv prata med honom och förklara att du inte vill vara taskig mot honom, men att du känner att du inte vill vara ihop med honom. Det kan vara svårt för honom att ta till sig av att det du säger, för han känner sig nog i underläge eftersom att det var du som valde att lämna honom. Men om han känner att du inte vill honom något illa så kanske ni i alla fall kan vara vänner, inte på en gång kanske för det tar tid att komma över någon, men i framtiden.


Visningar : 882

Senaste frågorna

Se Alla