user-image
Okänd
Kille ,18 år

Hej jag och min tjej som är ett år yngre än mig har precis börjat ha sex hon förlorade sin oskuld till mig men hon är så trång jag menar inte att det är dåligt det är ju jävligt skönt för mig men varje gång vi har det så är det lite svårt att få in den fast än hon är våt hon biter sig alltid i läppen och när jag frågar Henne om det gör ont säger hon bara nej fast jag vet att hon bara säger så, är det min kuk som är för stor eller är det hon som är för trång vill att hon ska ha det dubbelt så mycket skönare än vad jag har vi har provat förspel, glidmedel och jag brukar gå ner på henne för att lixom värma upp henne vet inte vad jag ska göra vill inte göra henne illa direkt


SVAR

Hej,

Vad fint att höra att du bryr dig så mycket om din flickvän och hennes njutning.

Tjejer har något som kallas slidkrans, som är en krans av slemhinneveck som sitter ett par centimeter in i slidan. Den kan vara trängre hos vissa tjejer, vilket den kanske är hos din flickvän. Slidkransen är töjbar och så länge din flickvän är våt och avslappnad bör det inte göra ont för henne. Du kan läsa ännu mer om slidkransen på min hemsida, http://www.sexperten.nu/uncategorized/modomshinnan/ och http://www.sexperten.nu/uncategorized/ny-kunskap/.

Kan självklart även vara så att du har en grov kuk, vilket gör att det blir trångt när du tränger in i din flickväns slida.

Finns tyvärr inte mycket mer att göra än det ni redan gjort, så som förspel, glidmedel och oralsex. Är din flickvän avslappnad, känner sig bekväm och sexuellt upphetsad, så ska det inte göra ont för henne när ni har sex. 

Att din flickvän biter sig i läppen kan också vara ett tecken på njutning och så länge hon känner din omtanke tror jag hon säger till ifall hon upplever smärta vid samlaget.

Mvh Ingrid.


Visningar : 2675

Senaste frågorna

Se Alla