user-image
Okänd
Tjej ,14 år

Hej jag och en bra killkompis har börjat ha sex eller allt började med att vi bråkade o nu har vi typ make up sex varje dag det är inga känslor där men han får mig att glömma allt det känns som om hela min värld rasar för jag kanske blir anmäld och det är ingen som vet om det och min familj är helt galen min pappa är döende min mamma har det svårt och jobbar hela tiden jag älskar henne verkligen hon gör allt för mig jag känner mig helt sjuk vet inte vad jag ska göra är det nåt fel på mig jag hänger med kriminella alla mina syskon har press på mig o skäller ut mig om jag inte får A i alla ämnen min mamma är sträng som ut i helvete jag får inte göra nåt och jag uppfostrar typ mina syskons barn det är sjukt jobbigt men jag har inget vall det är alltid bråk i huset vad är felet på mig


SVAR

Hej,

Det låter som om det är mycket jobbigt som händer i ditt liv på en och samma gång, vilket är svårt att hantera för vem som helst. Allt det du berättar är inget som du själv ska behöva handskas med, utan om du vill är det bästa att ta kontakt med kuratorn på din skola eller personal på ungdomsmottagningen (http://www.umo.se/Att-ta-hjalp/Ungdomsmottagning/Hitta-din-mottagning/). 

Du har redan förstått det själv, att sex med din kompis får dig att glömma allt jobbigt och kan vara ett sätt som kan fungera. Förutsatt att det inte innebär att du i slutändan mår ännu sämre av sexet eftersom du kanske har det utan att du vill. Samtidigt är det alltid viktigt att få hjälp med det grundläggande problemet som orsakar ditt beteende. Jag undrar lite varför du är orolig att bli anmäld, kanske din killkompis är över 15 år, men i så fall är det din kompis som skulle bli anmäld eftersom han är byxmyndig men inte du. Du kan läsa mer om lagen här: http://www.umo.se/Sex/Aldersgrans-for-sex/.

Beklagar vad du går igenom med din pappa. Vad jag förstår sätter din familj stora krav på dig och att sedan samtidigt få veta något sådant jobbigt om sin pappa. Du har min fulla förståelse för att du kanske inte sköter detta på bästa sätt, genom att umgås med fel kompisar och ha sex med din killkompis. Du är trots allt ett barn, men verkar ha samma ansvar som en vuxen och får även inget stöd i att klara av de omtumlande saker du vart och är med om. Därför tror jag att du behöver prata med någon vuxen i din närhet som lyssnar och kan hjälpa dig med det som sker hemma och hur du ska hantera det.

Mvh Ingrid.


Visningar : 1565

Senaste frågorna

Se Alla