user-image
Okänd
Tjej ,14 år

Det känns som om alla har blivit konstiga nu när vi går i 8:an eller alla killar alla har typ börjat ta på mig och vill ha sex med mig äre normalt


SVAR

Hej,

De flesta i din klass har nu kommit in i puberteten, en tid då kroppen och sinnet förändras på grund av hormoner. Det innebär bland annat att man blir könsmogen (killar börjar producera spermier och tjejer får mens) och ens sexuella lust ökar. Detta är för alla nya känslor som man därmed inte vet hur man ska hantera, vilket lätt kan göra att sexlusten blir okontrollerbar. Det är vad jag tror ligger bakom beteendet som killarna i din klass nu har.

Killarna i din klass har nu upptäckt sina mer utvecklade kroppar och sexuella begär, vilket resulterar i att de nu uttrycker detta genom att visa att de vill ha sex med dig.

Viktigt för din del är att våga säga nej om du känner dig obekväm och inte vill att killarna i din klass ska röra dig eller ha sex med dig. Vad du vill är lika viktigt som vad dom vill och därför ska de lyssna på dig om du säger att du inte vill ha sex med dom eller att dom tar på dig.

Mvh Ingrid.


Visningar : 2205

Senaste frågorna

Se Alla