user-image
Okänd
Kille ,18 år

Hej, jag är väldigt dålig på att prata med folk men idag blev det droppen för mig. Jag har nu haft stor ångest i 1års tid, varje dag. Jag gråter säkert 5ggr i veckan har haft självmordstankar flertal ggr. Jag är säkert en i mångden men vet inte vad ja ska göra. Det är så att jag trivs så fruktansvärt dåligt i skolan pga det programmet jag går. Jag går tekniklinjen och jag hatar det. Jag mår också dåligt över att ja har ingen framtidsplan alls. Det enda jag vet säkert är att jag älskar min flickvän och familj. Går varje dag och oroar mig för vad ja ska göra, är även orolig för att förlora min tjej fast vi har det jättebra.. Är rädd för mig själv. Förlåt för grötig text och dåliga förklaringar, behövde skriva av mig.


SVAR

Hej!

Din text är inte alls grötig, jag tror snarare den beskriver precis hur det känns att vara du just nu. Det känns också som att du identifierat vad det är du mår dåligt av och min första tanke blir rent konkret: finns möjlighet att byta linje? Min andra tanke är att du säkert skulle må bra av att prata av dig om det som du tänker på, och kan rekommendera vår chatt som är öppen varje kväll mellan 21-23. Det sitter både tjejer och killar där som känner igen sig i den känslan som du beskriver och som kan lyssna och vägleda dig lite. Du är verkligen inte ensam, men du är heller inte ”bara en i mängden.” Du är en unik individ som är värd att må bra och har rätt att få uttrycka vad du känner. Om du vill prata med någon av oss på Tilia, som föreningen jag startat heter kan du logga in på foreningentilia.se, det finns en chattikon på startsidan. Tror vi kan komma fram till mycket om vi får bolla lite tillsammans.

Gråter du och har självmordstankar kanske du behöver något mer stöd än detta. Någon som kan backa upp dig och få rätsida på att det känns så tungt?

Stor kram till dig/AnnsoVisningar : 1124

Senaste frågorna

Se Alla