user-image
Okänd
Tjej ,16 år

Jag och min pojkvän var varit tillsammans i snart ett halvår och vi har haft jätte bra sex då han har kommit väldigt sent så jag får njuta av sexet också. Men han har nu sedan två gånger kommit jätte tidigt, efter bara två-tre minuter och det har aldrig varit så innan, så både jag och han är lite oroliga och undrar va det kan vara. Går det bort av sig själv eller vad kan man göra åt det? Tacksam för svar


SVAR

Hej,

Jag antar att ni båda är i puberteten och då kan kroppen förändras, vilket kan vara orsaken till att din pojkvän nu får tidig utlösning. Kanske hans ollon utvecklats och blivit än mer känsligt. 

Det finns lite tips kring hur man kan försöka förlänga tiden fram till utlösningen. Ett tips är att din pojkvän onanerar innan ni har sex, eftersom om man ganska nyligen haft utlösning brukar det dröja längre tills nästa utlösning kommer. Ett annat tips är kondomer som är extra tjocka och därmed minskar känseln.

Något annat som kan vara värt att träna på för din pojkvän är stopptekniker för att fördröja utlösningen. Om han har sex med sig själv eller dig kan han avbryta när han känner sig nära en orgasm för att fortsätta efter att upphetsningen lagt sig något. Det kan han då göra flera gånger efter vartannat för att till slut tillåta sig själv att komma. På så sätt lär han sig kontrollera sin utlösningen, vilket kan minska risken för att han får den för tidigt.

Slutligen är det viktigt att ni fortsätter prata om det utan att göra det till en stor grej, för det kan öka pressen hos din pojkvän och istället stjälpa er.

Mvh Ingrid. 


Visningar : 1088

Senaste frågorna

Se Alla