user-image
Okänd
Kille ,19 år

Hej jag och min tjej har varit tillsammans i 2 år nu och har haft sex men på senaste tiden efter att vi haft sex så börjar hon gråta hon verkar deprimerad för hon kan ligga i sängen och gråta en hel dag det är en massa saker som på går hemma hos henne so jag lät henne bo hos mig asså jag bor ensam de flesta dagarna är hon hemma o är ledsen så då brukar jag ofta hålla om henne och låta henne gråta ut allt tills hon är klar och när vi väl försöker prata om det så blir hon liksom jätte nervös och typ byter ämne jag älskar henne verkligen och vill att vi ska till terapi men då säger hon bara att det inte hjälper jag hon är ju inte ledsen 24/7 men när sorgen slår till är hon ledsen som fan så ibland för att göra så att hon slappnar av så brukar vi ba ligga i badkaret fullt med varmt vatten helt nakna jag håller bara om henne och hon andas tungt vilket jag inte tror är normalt men ändå när vi har sex känns det som om vi har börjat om igen som om att hon är oskuld hon har blivit trång igen så jag kör långsamt med henne henne det är typ då och när hon är ledsen som hon visar nån sorts känsla jag menar inte att hon inte visar kärlek men du förstår glöd om man säger så hon förbättras ju lite gran så där långsamt asså mentalt men hon är ändå inte 100 % sig själv fast hon har börjat skratta vill verkligen att hon ska må bra jag älskar henne sjukt mycket hon är seriöst mitt liv säg allt jag kan göra och vad som händer med henne just nu


SVAR

Hej,

Det verkar som om du tar bra hand om din flickvän och tillåter henne få utlopp för sina känslor. Att hon finner trygghet hos dig och i er relation är troligtvis väldigt viktigt om hon upplever något jobbigt i livet i övrigt.

Att din flickvän känns trängre än tidigare när ni har sex har antagligen att göra med hennes mående som gör att hon har svårt att slappna av och ge sig hän. Om hon är spänd och mår dåligt speglar det sig även i hur hennes kropp reagerar vid samlag. Därför är det bra att du går försiktigt fram och var också noga med att fråga så hon verkligen vill ha sex, annars kan det bli väldigt smärtsamt för henne.

Humörsvängningar är ganska vanligt bland tjejer, framförallt vid menstruation, ägglossning eller vid användning av preventivmedel. Är det så att du upplever din flickvän falla in i gråt plötsligt utan att hon själv kanske kan förklara varför, då kan det vara hennes hormoner som påverkar henne. Är det dock så att hon är ledsen över något som hon bara inte vill berätta är det tyvärr inte mycket du kan göra. 

Berätta för henne att du finns där för henne och att du gärna lyssnar när hon känner sig redo att berätta. Du kan även föreslå att bara hon eller ni tillsammans kan gå och prata med någon på ungdomsmottagningen. Då kan hon själv avgöra vad hon vill samtidigt som hon är medveten om att du stöttar henne.

Mvh Ingrid.


Visningar : 1239

Senaste frågorna

Se Alla