user-image
Okänd
Tjej ,18 år

Hej det är så här att för 2 dagar sen så var jag på en fest och hamnade med en kille och vi försökte ha sex men det gick inte han var kanske inne 2 cm i mig och vi försökte ca 10 sekunder sen sluta vi, nu är jag orolig att jag har blivit gravid jag mår illa lite då och då under dagarna, kan man känna av en gravidiet 2 dagar efter? jag har även tagit ett så kallat dagen efter p piller. ( tog ca 2 dagar efter försök till samlag) Jätte tacksam för svar!!


SVAR

Hej,

Då du och killen på festen aldrig slutförde samlaget, kan du eventuellt bara fått lite försats i slidan. Att du dessutom tagit dagen efter p-piller minskar risken för en graviditet än mer. Så att du skulle ha blivit gravid tror jag är nästintill omöjligt. Kommer dessutom din nästa menstruation kan du vara helt lugn.

Att du mår illa har troligtvis att göra med något helt annat, eller kanske rentav att du går och oroar dig vilket gör att kroppen reagerar på det sättet. Man bör dessutom inte känna av graviditeten i ett sådant tidigt skede, utan det brukar ta ett tag innan kroppen visar tecken.

Min förhoppning med detta är att du lärt dig något från händelsen och därför inte gör om det igen. Du ska alltid skydda dig med kondom vid både munsex och samlag för att inte riskera en oönskad graviditet eller någon könssjukdom.

Mvh Ingrid.


Visningar : 1301

Senaste frågorna

Se Alla