user-image
Okänd
Tjej ,17 år

Hej, jag är jätte orolig… Det va för någon vecka sen (kanske 1,5) som jag hitta en röd prock precis ovanför slid öppningen. Jag tänkte att det inte var något med det efter som det såg ut som ett utslag efter rakning. Men i fredags så börja det svida mer ibland och nu är det mer rött och lite svullet än en röd prick. Jag är jätte orolig att jag fått någon könssjukdom då jag har haft oskyddat sex med min kille. Men vad jag vet har han inte någon sjukdom och han har inga utslag. Jag är jätte orolig! Hjälp vad kan det vara?


SVAR

Hej,

Din hud är uppenbarligen irriterad på något sätt, det kan vara som du först misstänkte en hårsäck som är irriterad eller eventuellt någon infektion. Märker du dessutom av andra symtom som att det kliar eller svider i underlivet och att du har fler röda prickar, då kan det kanske vara en infektion.

För att få ett svar är det bäst att du tar dig till ungdomsmottagningen (http://www.umo.se/Att-ta-hjalp/Ungdomsmottagning/Hitta-din-mottagning/) eller vårdcentralen där dom kan göra en undersökning. På det sättet kan de lättare avgöra vad det är, eftersom de då ser irritationen och kan dessutom hjälpa dig med eventuell behandling.

Mvh Ingrid.


Visningar : 1042

Senaste frågorna

Se Alla