user-image
Okänd
Kille ,17 år

Hej! Jag är helt säker på att jag är bisexuell, men jag har bara sagt det till en person. En kille i min skola. Nu börjar det bli så att vi är rätts så bra vänner och våra sms blir allt mer personligare….. Och jag börjar bli förälskad i han. Jag är förvirrad över vad jag ska göra…? Jag har varit ”kompis” med han i över tre år och jag vill bara skrika ut att jag vill vara mer än kompis med han, men jag vet inte vad han ska reagera… Vad ska jag göra?


SVAR

Hej,

Det är alltid komplicerat när man blir kär i en vän, vanligtvis för att man oroar sig över att förstöra vänskapen genom att berätta. Den risken får man därför vara villig att ta om man väljer att tala om för sin kompis att man önskar vara mer än vänner. Är känslorna gentemot din killkompis så starka att du är beredd att sätta er vänskap på spel genom att berätta istället för att fortsätta som bara vänner, då kan du välja att delge dina känslor till honom.

Mitt råd till dig är att fundera igenom ditt beslut noga, oavsett vad du väljer att göra. Eftersom det handlar om dina känslor är det endast du själv som kan avgöra om det känns bäst att berätta eller att fortsätta vara endast vänner för att se om känslorna eventuellt svalnar.

Mvh Ingrid.


Visningar : 1077

Senaste frågorna

Se Alla