user-image
Okänd
Tjej ,16 år

jag tror att jag har en ätstörning, jag har gjort ett ”test” på internet och ja man kan inte lita dom dom osv men allt stämmer in och jag mår verkligen jättedåligt över detta. men min mamma och pappa säger bara att jag vill ha uppmärksamhet och att det går över när jag pratar med dom. vad ska jag göra?


SVAR

Hej!

Om du tror att du har en ätstörning är det säkert så och det tycker jag man ska ta på allvar. Testen som finns på internet är faktiskt väldigt bra, det jag brukar rekommendera är det på ätstörning.se, det stämmer alldeles utmärkt!

Finns det någon annan i din närhet du kan prata med, om dina föräldrar inte tar detta på allvar. Kanske ungdomsmottagningen eller en kurator på din skola, eller någon annan i din närhet som kan hjälpa dig till rätt hjälp? En ätstörning är allvarlig och det går inte över bara av sig själv. Kanske vet de själva inte riktigt vad det handlar om heller, och du kan be dem gå in och läsa på? (Till exempel på ätstörning.se som jag tipsade om ovan). Det ska du inte behöva ta ansvar för egentligen, men kanske behöver de sätta sig in mer i vad det handlar om.

Lycka till, stå på dig! Kram/AnnsoVisningar : 896

Senaste frågorna

Se Alla