user-image
Okänd
Tjej ,17 år

Jag och min kill kompis har haft sex vi säger inget till varandra han kan komma från ingen stanns och bara stoppa in sitt finger i mig sen har vi det liksom och efter det så är vi som vanliga vänner bara skojar o sånt men jag har känt att på senaste tiden så har han kommit för långt in i mig så att det gör jätte ont lixom kan det vara farligt att komma för långt in och vad kan hända


SVAR

Hej,

En slida är inte så lång, utan medellängden är ca 10 cm. När en tjej är sexuellt upphetsad blir dock slidan vidare och djupare. Killen kan ändå komma åt livmodertappen med sin penis om han kommer långt in i tjejen. Det är troligtvis vad som hänt när du och din killkompis haft sex, då det kan göra väldigt ont om man stöter till livmodertappen. 

Det är inget farligt som kan hända om penisen kommer långt in i slidan, utan handlar mer om att det självklart inte ska göra ont att ha sex. Därför tycker jag att du ska prata med din killkompis så att ni blir mer försiktiga och att du kan säga till om det gör ont. Kommer han för djupt in i dig kan ni t ex ändra ställning.

Mvh Ingrid.


Visningar : 2443

Senaste frågorna

Se Alla